top of page

Vi er et akkurat passe stort medieselskap fra Bergen. Vi produserer dokumentarer, fiksjon og alle typer film- og fotooppdrag for eksterne kunder. Vi har lyst til å fortelle om mennesker, både gjennom egne prosjekt og andre sine ideer, og vi er klare til å formidle din historie også!
 

Kom gjerne på besøk til våre lokaler midt i Bergen sentrum.

 

Smau media

Nygårdsgaten 2A,

5015 Bergen

Ansatte

Skjermbilde 2017-07-27 kl. 13.43.40.png

Anita Jonsterhaug Vedå

 

Produsent, video- og stillsfotograf og redigerer. Anita har BA-grad i  film- og tv-produksjon fra UiB og har jobbet syv år i TV 2 og ett år i Bergens Tidende. Hun har lang erfaring med promo- og informasjonsvideo og har jobbet på en rekke festivalfilmer de siste åtte åra og liker seg veldig godt ute på opptak. Anita er også dagleg leder i Smau media.

Telefon 915 85 217

E-post anita@smau.no

Skjermbilde 2017-07-27 kl. 14.00.56.png

Maria Galliani Dyrvik

Manusforfatter, regissør og produsent. Maria studerte film- og tv-produksjon på UiB og har en master i creative writing frå Universitetet i Oxford. Hun har jobbet for TV 2 i fire år, og har i den tiden skrevet kortfilmmanus og teatermanus. Hun har jobbet med manus og regi på musikkvideo og kortfilm. Maria tar for tiden videreutdanning innen Script Development ved National Film and Television School i London

Telefon 416 17 685 / +44 7853462862
E-post maria@smau.no

Samarbeidspartnere

Andreas .jpg

Andreas Næs

Andreas er 3D-animatør, og leverer visuelle effekter og animasjon. Han driver animasjonsfirmaet Moti AS og har i flere år jobbet som animatør for Appex AS  Han leverer video og grafiske element til kunder, som for eksempeø Aibel, Kystverket og Kystbussen. Andreas er utdannet fra UiB med en BA-grad innen film- og tv-produksjon. 

Paul.jpg

Paul Johannessen

Paul er regissør og filmskapar og driver selskapet Better Call Paul. Han er opprinnelig fra Sydney, Australia, der han tok utdanning i tv og film-produksjon på KvB College. Siden 1999 har han fått erfaring fra spillefilm, tv-serier, dokumentarer og oppdragsfilmer, og har i flere år vært ansatt ved Høgskulen på Vestlandet, der han utviklet, regisserte og klippet en rekke produksjoner til bruk i e-læring, blant annet for NDLA.

Ove Sjøstrøm.jpeg

Ove Sjøstrøm

 

Ove eier og driver Mediadropp, og har 20 års erfaring som reporter og journalist, blant annet fra utenriksavdelingen til TV 2, som utegående reporter for Bergens Tidende, Dagens Næringsliv, TVNorge og Discovery Networks Norway. Sjøstrøm er god til å få frem det beste i intervjuobjektene og med sin live-erfaring er han flink til å se og ta tak i de gode historiene,

ikke bare de som er planlagt, men og de som oppstår spontant.

bottom of page